Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, dışarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını sınırlamak derunin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, süje ile ait uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

İnsanların yangın esnasında emin bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başlangıcında mevzi düz esefn bapsı çok önemli olmaktadır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz esen ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 2500 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak bayağıda taraf saha illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın çıkış kapıları, yangın güvenliği açısından ciddi bir unsurdur ve yangın esnasında insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan tahliye edilmesine yardımcı olurlar.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış kapıları, yangın esnasında kolay bulunabilmesi karınin uygun işlemaretleme ve ivedili konum aydınlatması ile donatılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından muavenet alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim yangın kapısı verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page